Så her kommer den:
Kagen er almindelig drømmekage.
Jeg har brugt en opskrift til en bradepande og så brugt en halv gang ekstra af alt.
Bare uden kokos fyldet til toppen, selvfølgelig.Cremen er en chokolade creme som er lavet af mørkchokolade og piskefløde.
Jeg har brugt:
- 400 g 70% chokolade
- 1/2 l piskefløde
Chokoladen knækkes ned i en gryde på laveste varme og fløden hældes over. Det hele varmes til alt chokoladen er smeltet og det hele er godt blandet, DET SKAL IKKE KOGE!!
Massen hældes op i en skål, dækkes med husholdningsfilm, så filmen lægger hen over overfladen på cremen og op langs siderne så der ikke er noget luftrum.
Cremen kan med fordel laves dagen før, hvis ikke skal den stå til den godt tyk.
Ud over ingredienserne til kagen og cremen skal der bruges:
- frugtfarve; rød, gul, blå og grøn.
- fondant færdig købt (hvis man er sej kan man lave sin egen, der er en opskrift her: http://kagemor.blogspot.com/2010/02/hjemmelavet-fondant.html) ellers kan det købes i føtex ect.
- 6 stykker bagepapir som foldes til halve æsker.
- Flourmelis til glasur.
- 6 små skåle
- 2 bradepander.
Når dejen er blandet deles den i 6 skåle og der hældes frugtfarve i. Der bruges både blå og rød til lilla og rød og gul til orange.
Så hældes delen over i de 6 bagepapirsæsker og kagen bages. Vær opmærksom på tiden så kagen ikke får for meget, den må hellere være lidt for blød.
Når kagerne er køles af skal de lægges oven på hinanden og skæres så de er lige store.
Så er det tid til at smøre creme på, du lægger et lag og så creme og så et lag mere osv. Til sidst smøres creme på hele kagen.
Til sidst rulles fondant ud på et bord på godt dækkes med flourmelis. Vær forsigtig når fondant skal ud over kagen, den går meget nemt i stykker.
Når fondant er lagt på kagen så kan den pyntes som du ønsker det.
Og VOILA !!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar